تمامی انسان ها خصوصا خانم ها تمایل دارند تا در زمان خندیدن لبخندی زیبا و جذاب داشته باشند و اطرافیان را به سمت خود متوجه سازند. لذا در این میان اصلاح طرح لبخند در افراد بسیاری، از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و هر روزه تعداد بیشماری متقاضی انجام عملیات زیبایی هستند تا لبخندی جذاب تر داشته باشد. در عصر حاضر با توجه به پیشرفت های پزشکی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا متخصصین دندانپزشک،
رازهای داشتن لبخند زیبا مانند ایمپلنت، ارتودنسی و لمینت دندانی را برای زیباتر نمودن لبخندها در نظر گرفته و اعتماد به نفس بالاتری را به افراد می بخشند.
عوامل موثر در اصلاح طرح لبخند
یکی از مهمترین عاملی که در نحوه برخورد با دیگران و داشتن اعتماد به نفس و روحیه بالا تاثیر به سزایی دارد، دندان ها و ظاهر لبخند در افراد خصوصا خانم ها می باشد به طوری که بسیاری از افراد معتقد هستند که داشتن لبخندی نازیبا می تواند در مسیر موفقیت یک مانع باشد. لذا همیشه کسانی که دندان های شکسته، زرد و ناهموار دارند تمایلی به لبخند زدن ندارند.
خوشبختانه در عصر حاضر با وجود خدمات دندانپزشکی، زیبایی و ترمیم دندان ها امکان پذیر بوده و افراد می توانند با انتخاب گزینه های بسیاری مانند ایمپلنت، ارتودنسی و اعمال مشابه، عملیات اصلاح طرح لبخند را انجام دهند. البته هر یک از گزینه های نامبرده کاندیدای مناسبی را می طلبد.
انجام ارتودنسی برای اصلاح طرح لبخند
کاربرد ارتودنسی برای اصلاح طرح لبخند
به طور کلی بهترین دندانپزشک زیبایی، براکت های ارتودنسی را به دو صورت ثابت و متحرک از جنس های مختلف به کار می بندند، برای نصب نمودن ارتودنسی ثابت، پزشکان سعی می کنند تا براکت هایی را که از جنس پلاستیک، فلز و یا سرامیک هستند را روی دندان ها ثابت نگه داشته و بچسبانند.
سپس آرچ وایر یا همان سیم های ارتودنسی را از درون آنها عبور داده تا حرکت دندان ها صورت گیرد. در واقع متخصصین ارتودنسی این امکان را دارند تا با توجه به نیاز بیمار نمونه های دیگری از ارتودنسی مانند ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی لینگوال یا همان ارتودنسی پشت دندانی را مورد استفاده قرار دهد.
نقش ایمپلنت در زیبا کردن لبخند
یکی از پرهزینه ترین عملیات اصلاح طرح لبخند هزینه لمینت دندانی و هزینه کاشت دندان می باشد. اما توانسته بهترین گزینه برای دندان های جدا شده از فک باشد. در میان دندان های مصنوعی متحرک، بریج و بسیاری دندان های مصنوعی دیگر ایمپلنت ها جایگاه بالاتری را به خود اختصاص داده اند.
در حقیقت دندان های مصنوعی توسط ایمپلنت به فک جراحی شده و مانند یک دندان طبیعی تا پایان عمر باقی خواهد ماند. البته روند نصب اینگونه دندان های مصنوعی توسط ایمپلنت در چند جلسه طول خواهد کشید. معمولا اینگونه دندان های مصنوعی دیر از بین رفته و در اصلاح طرح لبخند می تواند بهترین گزینه باشد.
ایمپلنت به طور کلی دندان معیوب را از دهان حذف نموده و خود با ظاهری زیبا جایگزین او خواهد شد. تنها مشکلی که ایمپلنت برای افراد به وجود آورده، محدودیت سنی است. اما از طرفی ایمپلنت کاملا شبیه به دندان های طبیعی بوده و تشخیص مصنوعی بودن آنها برای هر فردی امکان پذیر نمی باشد. در هر حالتی مانند خواب، حمام رفتن، ورزش و دیگر فعالیت های جسمی در دهان افراد باقی مانده و هیچ مشکلی را برای دیگر دندان های مجاور وارد نخواهد آورد
مراحل اجرای ایمپلنت دندان
به دلیل اینکه قسمت جلویی لثه ها و دندان ها بسیار حساس هستند، لذا ایمپلنت این قسمت از دندان ها کار دشواری می باشد. از این رو ایمپلنت بسته به اینکه در کدام بخش از فک انجام می گیرد ممکن است نیازمند جراحی باز و شکافتن قسمتی از آرواره باشد، به هر حال لازم است تا در کلیه ایمپلنت ها، پیچ هایی به استخوان فک ادغام شده تا به عنوان ریشه دندان سفت فک را نگه دارد. سپس تاج بر روی پیچ تعبیه شده و ظاهری زیبا را به شخص می دهد.
خوب است بدانید ایمپلنت برخلاف ارتودنسی برای هر سنی امکان پذیر نمی باشد. لذا متخصصین با توجه به عکسی که از فک در اختیار داشته و همچنین روند رشد دندان ها و سن افراد ایمپلنت را اجرا نموده و به افراد لبخند زیباتری را هدیه می دهد. از طرفی افرادی که سیگاری هستند و یا الکل مصرف می کنند، همچنین دیابت و یا سرطان دارند، می بابست برای انجام ایمپلنت قبل از جراحی با پزشک متخصص مشورت نمایند.
مزایای ایمپلنت دندان
غالبا به دلیل اینکه ایمپلنت مزایایی از قبیل بی تحرکی، بهبود در طرز بیان افراد، زیبایی و عمر طولانی که دارند. دندانپزشک خوب در تهران با توجه به میزان دندان از دست رفته همچنین نوع شکل فک افراد در روش های مختلفی اقدام به ایمپلنت می کنند. در روشی هم زمان با اجرای ایمپلنت، نصب کاور اسکرو انجام می گیرد.
در برخی موارد پزشک در نظر گرفته که چند ماه پس از انجام ایمپلنت نصب کاور اسکرو صورت گیرد. گاهی اوقات برای اجرای بهتری از ایمپلنت لازم است تا افرادی که فک ضعیفی داشته و ایمپلنت نمی تواند بازدهی خوبی برای آنها داشته باشد می بایست پیوند استخوان انجام گیرد. از این رو متخصصین در حین انجام ایمپلنت نیاز دارد تا به میزان لازم پودر استخوان در فک بیمار پیوند داده و پیچ ایمپلنت را به استخوان فک محکم جوش دهد.